Handelsbetingelser

Om Make It Stick

Make It Stick er ejet og drevet af:

WePack AB
Stekelgatan 6
21223 Malmö
Sverige

Org. No. 556865-7539

Bemærk venligst, at dette ikke er en returadresse.

Levering 

Alle produkter hos make it stick produceres først ved bestilling og vil i langt de fleste tilfælde blive afsendt indenfor 48 timer med typisk levering hos dig dagen efter afsendelse. Ved bestilling i weekend eller på helligdage vil ordren procedures ved førstkommende hverdag. Vi tager dog forbehold for fejl begået af PostDanmark, som håndterer alle forsendelser. 

Fortrydelsesret

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du 14 dages fuld returret. For at få pengene tilbage, skal varen sendes tilbage til make it stick (returadresse fremgår i bunden) i samme stand, som du modtog den. Returfragten betaler du. Dit købsbeløb vil herefter blive tilbageført til kontoen tilknyttet det betalingskort du oprindeligt foretog købet med. Denne proces kan dog tage op til flere dage, da det kører gennem en række systemer.
Bemærk dog at der ikke er fortrydelsesret på specialdesignede produkter.

Reklamation

Hos make it stick kontrollerer vi alle produkter både under produktion og inden afsendelse. Skulle der alligevel mod forventning forekomme fejl på dit produkt, bedes du dokumentere dette ved at sende et billede til os, som tydeligt viser produktets fejl, samt en kort beskrivelse af denne. Vi forholder os derudover til den normale 2-årige reklamationsfrist i henhold til den danske købelov og dækker ikke fejl på produkter, som er resultat af overlast eller almindelig slitage. 
Husk på, at produktet er en sticker og dermed ikke beregnet til at være permanent. Men behandler du din computer ordenligt, vil din sticker blive siddende i mange år!
Ønsker du at reklamere bedes du kontakte os på info@makeitstick.dk
Hvis du ikke finder de ovenstående punkter ikke er fyldestgørende eller har andre spørgsmål, kan du kontakte os på info@makeitstick.dk

make it stick hæfter ikke for skader på elektroniske enheder, som forårsages af kunden ved påsætning eller aftagning af vores produkter. Kunden bruger vores produkter på eget ansvar.

Returadresse

Make it Stick / WeSend AB
Ørestads Boulevard 73
2300 København S

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.