Om os


make it stick holder til i Viborg hvor al produktion og design også foregår. Alle vores stickers bliver produceret efter bestilling, og alt bliver derfor også nøje inspiceret før afsendelse.

Fordi vi har fokus på stickers til Apple produkter, kan vi tilbyde Danmarks største udvalg indenfor dette. Så ejer du en MacBook, iPhone eller en iPad, og ønsker du ligesom mange andre, at peppe den lidt op, så finder du ikke et større udvalg end hos os.

Vores særligt udvalgte materiale, er derfor også perfekt til at beklæde dine yndlingsgadgets med, uden at efterlade lim eller andre rester. Skulle du derfor fjerne vores produkt på et tidspunkt, vil dit Apple produkt se fuldstændig ud som ny, uden spor fra din sticker.

Facebook

Hos make it stick gør vi meget ud af at lytte til vores kunder. Derfor bestræber vi os på at være meget aktive på vores facebook side.

'Like' os her http://facebook.com/personalstickers og følg med i alle de nye motiver vi lancerer. Vi vil også meget gerne høre din idé til et nyt motiv, som du synes vi mangler i vores webshop. Måske kan du også vinde en sticker i en af de kommende konkurrencer, vi planlægger at afholde. Følg med i det hele på http://facebook.com/personalstickers

Bestil hos os nu, og modtag din sticker så hurtigt som 1-2 dage! Fragten starter ved 8 kr. for alm. brev. Du vil ikke fortryde det!

 

 

 

make it stick
Teglbrændervej 4
8800 Viborg
CVR: 34157472
info@makeitstick.dk